ACTIVITEITEN AGENDA:


BUITEN YOGA & LUNCH met Suzanne Kops

Vanaf april t/m juli gaan we weer met een aantal yogalessen naar buiten. Heerlijk om samen yoga te doen in de buitenlucht op een prachtige nieuwe locatie, in de mooie tuin van het Biota Huis in Putten. Aansluitend zullen we samen lunchen. Kleed je comfortabel, en heb je een yoga-mat neem deze mee, heb je geen mat, dan heb ik een mat voor je te leen.

Datums: Zaterdag 1 juni, zondag 7 juli

Tijd: 10.30-12.30 uur

Locatie: Biota Huis, Krachtighuizerweg 30-3, Putten

Kosten: €29,00 inclusief lunch

Aanmelden kan in Momoyoga (zie het kopje lesrooster) of mail naar susenyoga@hotmail.comYIN YOGA & REIKI met Alexandra van der Schoor en Suzanne Kops

Een ontspannen(d) cadeautje voor jezelf

Datum: vrijdag 26 april

Tijd: van 9:30-11:00 uur (na afloop is er tijd voor thee en versnapering)

Kosten: €35,00 

Locatie: Dorpstraat 42, Putten

Minimaal 7 maximaal 8 deelnemers

Yin Yoga is een rustige meditatieve vorm van yoga, de houdingen worden voor langere tijd aangehouden, zo'n 3 tot 5 minuten, soms wat langer. Deze houdingen zijn gericht op de diepere weefsels in het lichaam (bindweefsel, ligamenten, pezen, gewrichten). Hierdoor wordt de levensenergie (Chi) gestimuleerd, hersteld en verbeterd. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam opgerekt en gehydrateerd, hierdoor blijven het lichaam en de gewrichten soepel. Je kunt tijdens deze sessie echt even de tijd nemen voor je lichaam. Observeren wat je fysiek, mentaal en emotioneel kunt loslaten. Dit zorgt voor meer balans in je lichaam en geest.

Reiki heeft een soortgelijk effect, het richt zich voornamelijk op het reinigen en stimuleren van onze energiebanen en levensenergie. Dit gebeurt door middel van handoplegging op het lichaam. Door de handoplegging tijdens de yin houdingen toe te passen, wordt de energie geleid naar die plekken in het lichaam waar het nodig is. Reiki laat de energie weer stromen in je lichaam, stimuleert het zelfhelende en genezende vermogen van je lichaam.

Suzanne Kops (yoga docente) begeleidt je in de yin yoga houdingen en eenmaal in de houding, past zij samen met Alexandra van der Schoor(holistisch en energetisch therapeut) Reiki toe.

Aanmelden en de betaling verloopt via het Momoyoga reserveersysteem of mail naar susenyoga@hotmail.com YIN YOGA & CRYSTAL BOWLS XL-Les met Michaëla Kress en Suzanne Kops

Een ontspannen(d) cadeautje voor jezelfDatum: vrijdag 16 februari van 19:30-21:15 uur

Kosten: €35 inclusief thee en iets lekkers na afloop

Locatie: Dorpsstraat 42 in Putten

Minimaal 7 maximaal 8 deelnemers

Yin Yoga is een rustige mediatieve vorm van yoga, de houdingen worden voor langere tijd aangehouden, 3 tot 5 minuten soms langer. Gericht op de diepere weefsels in het lichaam (bindweefsel, ligamenten, pezen, gewrichten), om de levensenergie (Chi) te stimuleren, te herstellen en verbeteren. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Je kunt echt even de tijd nemen voor je lichaam, observeren wat je fysiek, mentaal, emotioneel kunt loslaten. Dit zorgt voor meer balans in je lichaam en geest.

Een Crystal Bowl Soundbath is een ontspanningstechniek en meditatieve ervaring waarbij de deelnemers baden in de golven van de door de singing Bowls voortgebrachte klanken.

De concrete oorsprong van Soundbath en Soundtherapy zijn niet bekend maar ze worden sinds eeuwen ingezet voor holistische methoden en in veel culturen met dezelfde intentie gebruikt: om ons van een uit-balans-toestand in evenwicht en harmonie terug te brengen.

Alchemy Crystal Singing Bowls van Crystal Tones® zijn van hoogste kwaliteit, 99.992% pure kwarts kristal. Edelstenen, mineralen en kostbare metalen worden met het kwarts gemengd zodat sterk resonerende en diep transformerende schalen ontstaan.

De pure klanken kan je niet alleen horen maar ook in je lichaam voelen waarbij bepaalde tonen jouw energiecentra raken voor heling, evenwicht en meditatie.

Je kunt je aanmelden in het momo yoga reserveersysteem of mail naar susenyoga@hotmail.com

Door: Suzanne Kops, yoga docent & Michaëla Kress, yoga docent, en heeft zich gespecialiseerd in de Alchemy Crystal Bowls om helende klankbaden en workshops te faciliteren. 


Lente en zomeractiviteiten 2023: 


Circle of Song met Eva en Frans 

Een heerlijke middag in een kleine setting, gevuld met ontspanning, helende muziek, meditatie en reflectie, om even helemaal tot jezelf te komen. Tijdens deze Circle of Song nemen we je vanuit meditatie mee op reis met klank, mantra's en zingen we ook een aantal mooie liedjes van Eva-Mariam's album Awake onder muzikale begeleiding van Frans de Visser.

Het zingen van klank brengt ons dichter bij onze essentie omdat die 'vormloos' is.

Het staat rechtstreeks in verbinding met de ziel. Je hebt hier helemaal geen zangervaring voor nodig! Iedereen is welkom. Ontdek samen met anderen jouw geluid en ervaar de helende kracht in deze verbinding.

Datum: zondag 1 oktober

Tijd: 15:00-17:30 uur

Bijdrage voor deze middag is €39,50 incl. thee en versnapering. Lezing door Jans de Haan, over 'De essentie van Yoga'

Met als thema hoe de wereld ons spiegelt en wat gebeurt er vanbinnen. Wat hebben de ásana's (yoga- houdingen)voor positieve invloed daarop.

Datum: vrijdag 12 mei vanaf 19:30-20:45 uur

Kosten: € 15,00

Locatie: Dorpsstraat 42 in Putten