Hallo, ik ben Suzanne!

Woorden die bij mij passen: open, enthousiast, liefdevol, zorgzaam, belangstellend.   

Ik vind het belangrijk dat mensen zich gezien en op hun gemak voelen in mijn lessen, en dat iedereen gewoon zichzelf kan zijn. Mijn manier van lesgeven is toegankelijk, ongedwongen, niet te ingewikkeld.

Thuis

Samen met mijn man Edwin onze zoon Brian, en kater Loekie wonen we met plezier in het buitengebied van Putten.

Smaakmakers

Dit zijn de eigenaardigheden die vrijwel iedereen van mijn kent, ik hou van gezelligheid en ontmoeten, lekker eten/ lang tafelen, ook hou ik van stilte en rust. Ik luister en kijk graag naar live muziek, o.a. Coldplay, John Mayer, p!nk, drink graag thee met chocolade, ben verliefd op Italie.

Yoga

Gaandeweg leer ik wat yoga werkelijk is. Het is veel meer dan alleen de fysieke asana's (yogahoudingen). Het is een manier van leven, het stopt niet wanneer je van de yoga mat afstapt.

Wat het me heeft gebracht is dat ik meer geniet en leef in het moment, met steeds meer innerlijke rust. Het heeft me ook geleerd dat ik liefdevoller met mezelf om mag gaan, dat het allemaal niet perfect hoeft te zijn, en dat ik mag vertrouwen op mezelf.

Yogastudio

Jarenlang( vanaf 2010) gaf ik yoga- en pilateslessen op verschillende locaties in de omgeving. Sinds vorig jaar september heb ik een vaste stek. Trots ben ik op mijn sfeervolle yogastudio in één van de oudste panden in het centrum van Putten.

Heb je interesse om lessen te komen volgen bel of mail me gerust!

Liefs Suzanne